• BIST 100

    14155,46%0,76
  • DOLAR

    42,69% 0,23
  • EURO

    50,15% 0,06
  • GRAM ALTIN

    5897,70% 0,71
  • Ç. ALTIN

    9533,17% 2,62

VakıfBank’tan Türkiye'de bir ilk

14 Mayıs 2020, Perşembe 15:18
14 Mayıs 2020, Perşembe 15:18
VakıfBank’tan Türkiye
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült

VakıfBank’tan Türkiye'de bir ilk

VakıfBank’ın sektörde bir ilk olan yeni uygulamasıyla, VakıfBank Mobil ve İnternet Bankacılığını kullanmak için şubeye gitmeye ya da çağrı merkezini aramaya gerek kalmıyor. İnternet bankacılığına üye olmak ya da şifre almak isteyenler işlemlerini VakıfBank Mobil’de sadece yeni nesil çipli kimlik kartını okutarak anında yapıyor.

Bilgi teknolojilerindeki bilgi birikimini müşterilerinin hayatlarını kolaylaştıracak yenilikçi ürün ve hizmetlere çeviren VakıfBank, sektörde bir ilki daha gerçekleştirdi. VakıfBank müşterilerinin internet bankacılığını kullanmak için artık şubeye gitmesine ya da çağrı merkezini aramasına gerek yok.   VakıfBank Mobil ve internet bankacılığına kayıt olmak ya da yeni şifre almak isteyenler, NFC  (Near Field Communication) özellikli cihazlarından VakıfBank Mobil üzerinden yeni çipli kimlik kartlarını okutarak işlemlerini tamamlayabiliyor. Kredi kartı ya da bankomat kartı olmayanlar için de büyük kolaylık sağlayan uygulamadan yararlanmak isteyenler VakıfBank Mobil’i telefonlarına yükleyerek işlemlerini hızlı ve bir güvenli bir şekilde gerçekleştirebiliyor.

SELF SERVİS BANKACILIK

‘Dijital kolaylaştırır’ yaklaşımıyla her geçen gün müşterilerine yenilikler sunduklarını belirten VakıfBank Genel Müdür Yardımcısı Ferkan Merdan, “Dijital alandaki güçlü alt yapımız ve yenilikçi hizmetlerimizle müşterilerimizin hayatlarını kolaylaştırmaya devam ediyoruz. Pandemi sürecinde de ön plana çıktığı gibi teması azaltan teknolojilere yatırım yapıyoruz. Yeni nesil çipli kimlik kartlarıyla VakıfBank Mobil üzerinden aktivasyon yapmaya imkân sağlayan yeni uygulamamız ile de müşterilerimizin şubeye gitmeden, çağrı merkezini aramadan hızlı ve kolay bir şekilde şifre işlemlerini gerçekleştirmelerini sağlıyoruz. Böylelikle müşterilerimiz, tüm bankacılık işlemlerini dijital kanallarımızdan yapmaya hemen başlayabiliyor” dedi. 

TÜRKİYE’DE BİR İLK

Bu uygulamanın sektörde bir ilk olduğunu kaydeden Merdan, “Yeni teknolojileri bankacılık alanında uygulamak için atak davranıyoruz. VakıfBank’ın güçlü dijital kanallarında her gün milyonlarca müşterimiz işlem yapıyor. Bugün itibarıyla Bankamızdaki işlemlerin yüzde 94’ü şube dışı kanallardan gerçekleşiyor. Sadece VakıfBank Mobil’i aktif olarak kullanan müşteri sayımız 5,7 milyonu aşmış durumda. Sesli asistanımız ViBi ile VakıfBank Mobil’de; sesli yönlendirme teknolojisi (IVR) ile de çağrı merkezimizde müşterilerimize hizmet veriyoruz. Bu ve benzeri teknoloji gücümüzle pandemi döneminde artan yoğunluğa karşın hizmet kalitemizi korumayı başardık. NFC teknolojisini kullanarak hayata geçirdiğimiz yeni uygulamamızla da dijital kanallarımızın kullanımını daha da kolay hale getirdik. Bugünden sonra da yenilikçi teknolojilere hızla adapte olup ürünleştirme kabiliyetimizle müşterilerimizin hayatını kolaylaştırmaya devam edeceğiz” diyerek sözlerini tamamladı. 

Siyonist işgalcilerin Gazze'de bir araca düzenlediği saldırıda 4 kişi şehit oldu

Bolivya eski devlet başkanı tutuklandı

Kamboçya, Tayland ile tüm sınır geçişlerini askıya aldı

Malatya'da rezerv alan inşaatında iş kazazı: 1 ağır yaralı

Endonezya'da sel felaketi: Can kayıpları artıyor

İstanbul'da "Sosyal Hizmet Kongresi" gerçekleştirildi

Venezuela: ABD'nin amacı Latin Amerika ve Karayipler'de savaş çıkarmak

"Ümmetin Minberlerinden Mescid-i Aksa'ya" konferansı İstanbul'da başladı

Ukrayna’daki savunma sanayi işletmeleri Kinjal füzeleri ile vuruldu

Fransa'da çiftçi eylemleri ülke geneline yayılıyor

Etüt merkezinde haftalık deneme sınavları başladı

Güneş: Bugün gençlerimizin en büyük ihtiyacı; aidiyet duygusu, doğru rol modeller ve samimi rehberliktir

İzmir'de uyuşturucu operasyonu: 1 tutuklama

Kendilerini polis ve savcı olarak tanıtarak dolandırıcılık yapanlara operasyon: 28 tutuklama

Prof. Dr. Kavlak: Çocukların ve gençlerin İslam’ı yaşayarak öğrenmeleri kalıcı bir etki oluşturur

Adalet Bakanı Tunç: Yasa dışı bahis ve kumar suçlarında cezalar artırılacak

Van Çevre Yolu’nun iki etabı trafiğe açıldı!

Yaparak Yaşayarak Öğrenme Merkezi çocukları geleceğe hazırlıyor

Yetimler Vakfı Kahramanmaraş'ta yetimlerin yüzünü güldürdü

Konya’da Türkiye’de bir ilk: Siyer Sergisi yoğun ilgi görüyor

Gediz’de kömür madeninde karbonmonoksit zehirlenmesi: 15 işçi etkilendi

Yetimler Vakfı'ndan Cizre'de onlarca yetime bot ve mont desteği

İHO EBRAR, Etiyopya'da yardım faaliyetlerine başlıyor

Gazze soykırımında şehit sayısı 70 bin 654'e yükseldi

Türkiye’de bir ilk: Liseliler tercihten önce üniversite öğrencisi oldu

Çermikliler: Yıllarca ilçenin su kaynağı olan sinek çayı şimdi çevreye hastalık yayıyor

Umut Kervanı sosyal marketi Bursa'da ihtiyaç sahiplerine umut oluyor

Adıyaman'da kesinleşmiş 25 yıl hapis cezası bulunan şahıs yakalandı

Umut Kervanı'ndan Ankara'da ihtiyaç sahibi aileye yardım

Darfur için Uluslararası Ceza Mahkemesi devrede

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Siyonist işgalcilerin Gazze'de bir araca düzenlediği saldırıda 4 kişi şehit oldu

Bolivya eski devlet başkanı tutuklandı

Kamboçya, Tayland ile tüm sınır geçişlerini askıya aldı

Malatya'da rezerv alan inşaatında iş kazazı: 1 ağır yaralı

Endonezya'da sel felaketi: Can kayıpları artıyor

İstanbul'da "Sosyal Hizmet Kongresi" gerçekleştirildi

Venezuela: ABD'nin amacı Latin Amerika ve Karayipler'de savaş çıkarmak