• BIST 100

    17132,20%0,11
  • DOLAR

    43,72% 0,19
  • EURO

    51,92% -0,02
  • GRAM ALTIN

    7075,01% 2,56
  • Ç. ALTIN

    11673,05% -0,41

Vali Ayhan’dan Başkan Tahmazoğlu’na teşekkür telefonu

22 Mart 2023, Çarşamba 18:10
22 Mart 2023, Çarşamba 18:10
Vali Ayhan’dan Başkan Tahmazoğlu’na teşekkür telefonu
  • Dinle
  • A+
    Buyut
  • A-
    Kucult

Vali Ayhan’dan Başkan Tahmazoğlu’na teşekkür telefonu

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, sel bölgesinde görevlerini tamamladıktan sonra ekibini uğurladığı Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nu telefonla arayarak teşekkür etti.
Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, sel bölgesinde çalışan ekipleri uğurlamaya devam ediyor. Selin etkili olduğu bölgede inceleme yapan Vali Ayhan, ilk günden itibaren bölgeye gelerek çalışmalara destek veren Gaziantep’in Şahinbey Belediyesi ekiplerini de yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür ederek uğurladı.
Ekiple teker teker tokalaştıktan sonra konuşma yapan Vali Ayhan, 'Gece gündüz demeden çalıştınız. Çok profesyonelce ve fedakarca gayret gösterdiniz. Tabii Urfa halkının duasına mazhar oldunuz. Bu zor zamanlarda beraber olmak, illerin, ilçelerin birbirine destek olması her ilin de birbirine olan muhabbetini arttırır. Bu bir görevden ziyade bir ibadettir adeta. Bir hafta boyunca burada hakikaten Şahinbey’i gören, Şahinbey çalışanlarını gören, Şahinbey’e, Antep’e karşı hem muhabbetini hem de duasını gönderdi. Ben belediye başkanımız Tahmazoğlu başta olmak üzere tüm ekibine yürekten teşekkür ediyorum. Siz tüm Şahinbey halkının adeta buradaki yardımlaşma, dayanışma duygusunun yansımasıydınız. Burada yüzbinlerce halkın gönlüne su serptiniz. Biz de Urfa halkının yanındaydık, yanında olduk duygusunu onlara yansıttınız. Dolayısıyla siz sadece burada bireysel görev yapmadınız, aynı zamanda dediğim gibi bütün Antep halkının yardımlaşma ruhunu buraya yansıttınız. Nasıl Nurdağı’ndan, İslahiye’den, Antep’ten, diğer illerden destek güçler geldiyse siz de oradan buraya destek sağladınız. Rabbim daha güzel günlerde bizi bir araya getirsin. İki şehrin bir birlikteliği var, iki şehrin birbirlerine olan hukuku var, dostluğu var, akrabalığı var. Bunu bu zor zamanda gösterdiniz. Allah var etsin, ayağınıza taş değdirmesin diyorum. Sağ salim gidin, Şanlıurfa halkının da bu güzel duygularını da Antep’e, Şahinbey’e iletin. Teşekkür ediyorum, Allah razı olsun” dedi.

Telefonla görüşerek teşekkür etti
Vali Ayhan, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ile de telefonla görüşerek teşekkür etti. Ekibinin çok organize çalıştığını belirten Vali Ayhan, “Başkanım, şimdi arkadaşlarla halleştik, helalleştik, teşekkür ettik. Allah razı olsun. Ekibin yola çıkıyor. Tüm Antep’in, özellikle Şahinbey’in duygularının en güzel şekilde yansıttılar. Çok disipline, organize, çok pratik bir ekibin var. Allah var etsin. Zaten Türkiye’de bilinen, çalışkanlığıyla, öngörüsüyle bilinen bir belediye başkanısınız. Bunu da zaten Urfa’da iyice göstermiş oldunuz. Urfa olarak teşekkür ediyoruz, Allah razı olsun” diye konuştu.
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu da her zaman Şanlıurfalı kardeşlerinin yanında olduklarını ve olmaya da devam edeceklerini belirtti.

Haber Editörü

admin

info@dogununnabzi.com

Düzce'de iki motosiklet çarpıştı: 1 ölü, 3 yaralı

Yurdun büyük bölümünde toz taşınımı uyarısı

HAMAS'tan işgalin Batı Şeria topraklarının gaspını onaylamasına tepki

Bir milyar 787 milyon TL SED ödemesi yapıldı

Bingöl’de bir kilo 175 gram metamfetamin ele geçirildi

Dışişleri Bakanlığı: israilin Batı Şeria ile ilgili son kararını kınıyoruz

Sarı kodlu uyarı verilen illerde bin 995 kişi tahliye edildi

Iğdır'daki Ünlendi Barajı'nda su tutuldu

Meteorolojiden 9 il için sarı kodlu uyarı

ABD ordusu Hint Okyanusu'nda bir tankere el koydu

Rus ordusu ilerleyişini sürdürüyor

On Gözlü Köprü çevresinde su yükseldi: Dicle Nehri'nde son durum

Dışişleri Bakanı Fidan, Irak Savunma Bakanı Abbasi ile görüştü

Siyonist rejim Batı Şeria'da toprak gasbını "resmi hale getirecek" kararı onayladı

Afrika Birliği Zirvesi tamamlandı

Rusya, Navalni'nin zehirlendiği iddialarını reddetti

AFAD Başkanı Pehlivan Gana İçişleri Bakanı Muntaka ile görüştü

Afyonkarahisar'da çok sayıda sentetik uyuşturucu ele geçirildi: 4 tutuklama

Kanada İran'a yönelik yeni yaptırımları açıkladı

Çin'den İngiltere ve Kanada'ya vize muafiyeti

İran, yaptırımlara ve çatışmalara rağmen ticaret açığını daraltıyor

Tanrıkulu: Eğer davamız uğrunda her türlü fedakarlığı göze alamıyorsak, o dava büyümez.

HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu: Birbirimizi emperyalistlerin insafına terk etmeyeceğiz

ABD, Nijerya'ya askeri teçhizat konuşlandırmaya başladı

Peygamber Sevdalıları: Ateşkese rağmen Gazze'ye insani yardımların ulaşmasına engel olunmaktadır

Batman'da Habizbinililer Derneği'nin ofisi dualarla açıldı

Bakan Uraloğlu: Emeklilere, PTT üzerinden 14 bin TL'ye kadar nakit destek sağlıyoruz

Gazze Sağlık Bakanlığı: 20 bini aşkın hasta yurtdışı tedavi için bekliyor

HÜDA PAR Şanlıurfa Gençlik Kolları sabah namazında buluştu

İzmir’de kooperatif soruşturması: 21 şüpheli gözaltında

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Düzce'de iki motosiklet çarpıştı: 1 ölü, 3 yaralı

Yurdun büyük bölümünde toz taşınımı uyarısı

HAMAS'tan işgalin Batı Şeria topraklarının gaspını onaylamasına tepki

Bir milyar 787 milyon TL SED ödemesi yapıldı

Bingöl’de bir kilo 175 gram metamfetamin ele geçirildi

Dışişleri Bakanlığı: israilin Batı Şeria ile ilgili son kararını kınıyoruz

Sarı kodlu uyarı verilen illerde bin 995 kişi tahliye edildi