• BIST 100

    16345,82%-0,38
  • DOLAR

    43,60% 0,16
  • EURO

    51,57% 0,37
  • GRAM ALTIN

    6942,61% 3,13
  • Ç. ALTIN

    11654,37% 0,11

Vali Ayhan’dan Başkan Tahmazoğlu’na teşekkür telefonu

22 Mart 2023, Çarşamba 18:10
22 Mart 2023, Çarşamba 18:10
Vali Ayhan’dan Başkan Tahmazoğlu’na teşekkür telefonu
  • Dinle
  • A+
    Buyut
  • A-
    Kucult

Vali Ayhan’dan Başkan Tahmazoğlu’na teşekkür telefonu

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, sel bölgesinde görevlerini tamamladıktan sonra ekibini uğurladığı Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nu telefonla arayarak teşekkür etti.
Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, sel bölgesinde çalışan ekipleri uğurlamaya devam ediyor. Selin etkili olduğu bölgede inceleme yapan Vali Ayhan, ilk günden itibaren bölgeye gelerek çalışmalara destek veren Gaziantep’in Şahinbey Belediyesi ekiplerini de yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür ederek uğurladı.
Ekiple teker teker tokalaştıktan sonra konuşma yapan Vali Ayhan, 'Gece gündüz demeden çalıştınız. Çok profesyonelce ve fedakarca gayret gösterdiniz. Tabii Urfa halkının duasına mazhar oldunuz. Bu zor zamanlarda beraber olmak, illerin, ilçelerin birbirine destek olması her ilin de birbirine olan muhabbetini arttırır. Bu bir görevden ziyade bir ibadettir adeta. Bir hafta boyunca burada hakikaten Şahinbey’i gören, Şahinbey çalışanlarını gören, Şahinbey’e, Antep’e karşı hem muhabbetini hem de duasını gönderdi. Ben belediye başkanımız Tahmazoğlu başta olmak üzere tüm ekibine yürekten teşekkür ediyorum. Siz tüm Şahinbey halkının adeta buradaki yardımlaşma, dayanışma duygusunun yansımasıydınız. Burada yüzbinlerce halkın gönlüne su serptiniz. Biz de Urfa halkının yanındaydık, yanında olduk duygusunu onlara yansıttınız. Dolayısıyla siz sadece burada bireysel görev yapmadınız, aynı zamanda dediğim gibi bütün Antep halkının yardımlaşma ruhunu buraya yansıttınız. Nasıl Nurdağı’ndan, İslahiye’den, Antep’ten, diğer illerden destek güçler geldiyse siz de oradan buraya destek sağladınız. Rabbim daha güzel günlerde bizi bir araya getirsin. İki şehrin bir birlikteliği var, iki şehrin birbirlerine olan hukuku var, dostluğu var, akrabalığı var. Bunu bu zor zamanda gösterdiniz. Allah var etsin, ayağınıza taş değdirmesin diyorum. Sağ salim gidin, Şanlıurfa halkının da bu güzel duygularını da Antep’e, Şahinbey’e iletin. Teşekkür ediyorum, Allah razı olsun” dedi.

Telefonla görüşerek teşekkür etti
Vali Ayhan, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ile de telefonla görüşerek teşekkür etti. Ekibinin çok organize çalıştığını belirten Vali Ayhan, “Başkanım, şimdi arkadaşlarla halleştik, helalleştik, teşekkür ettik. Allah razı olsun. Ekibin yola çıkıyor. Tüm Antep’in, özellikle Şahinbey’in duygularının en güzel şekilde yansıttılar. Çok disipline, organize, çok pratik bir ekibin var. Allah var etsin. Zaten Türkiye’de bilinen, çalışkanlığıyla, öngörüsüyle bilinen bir belediye başkanısınız. Bunu da zaten Urfa’da iyice göstermiş oldunuz. Urfa olarak teşekkür ediyoruz, Allah razı olsun” diye konuştu.
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu da her zaman Şanlıurfalı kardeşlerinin yanında olduklarını ve olmaya da devam edeceklerini belirtti.

Haber Editörü

admin

info@dogununnabzi.com

Netanyahu, ABD'ye gidiyor: Gündem İran müzakereleri

Nijerya: Türkiye ile güvenlik ve ticarette iş birliğini derinleştirmeyi hedefliyoruz

İstanbul'da "Şehitler Gecesi" programı

Kolombiya’da şiddetli yağışlar sellere yol açtı: 6 ölü

ABD-Grönland hattında kritik süreç

İstanbul'da ambulans ile otomobil çarpıştı: 3 yaralı

Batı Şeria'da siyonist vahşet insanlarla sınırlı kalmıyor: Hayvanlar çalındı, ağaçlar söküldü

Lübnan Başbakanı Selam: israi saldırıları egemenliğimizi hedef alıyor

Rusya'dan Ukrayna'daki enerji tesislerine saldırı

ABD ve Hindistan geçici ticaret anlaşmasında uzlaşıya vardı

İspanya'dan 5 maddelik sosyal medya planı: Denetimler artırılıyor

Orban: AB birliklerini Ukrayna'ya göndermek, Rusya ile doğrudan çatışma anlamına gelir

Fransa'dan sonra Kanada da Grönland'da konsolosluk açtı

Suriye ile Suudi Arabistan arasında çeşitli anlaşmalar imzalandı

Gazze Sağlık Bakanlığı: Sağlık sistemi çökme noktasında, binlerce hasta ve yaralının durumu belirsiz

Konya’da yasa dışı silah operasyonu: 6 şüpheli tutuklandı

Konya'da “Camiyi Seviyoruz Namazla Buluşuyoruz” programı yapıldı

Konya’da organize suç örgütüne oeprasyon: 25 şüpheli tutuklandı

Mardin’de otomobil ile tır çarpıştı: 2 ölü, 3 yaralı

Japonya'da kar 4,5 metreyi aştı: 45 ölü, 500’den fazla yaralı

El Cezire 17. Forumu Doha’da Başladı

Siirt’te ilk kez düzenlenen ekonomi zirvesinde Yılmaz’dan yatırım çağrısı

Japonya erken seçim için sandık başına gidiyor

Kavan: Bir dil resmi ya da eğitim dili olmazsa kaybolmaya mahkumdur

Irak, Suriye’den 2 bin 250 DAİŞ’i teslim aldı

ABD'den İran'a yönelik yeni gümrük vergisi

Bursa Kuzey Çevre Otoyolu Projesi masaya yatırıldı

Dörtyol FSRUda kapasite iki katına çıkarılacak

Duran: Gazze’de yaşananlar, uluslararası sistemin iflasını gözler önüne seriyor

Kayseri’de çeşitli suçlardan aranan hükümlü yakalandı

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Netanyahu, ABD'ye gidiyor: Gündem İran müzakereleri

Nijerya: Türkiye ile güvenlik ve ticarette iş birliğini derinleştirmeyi hedefliyoruz

İstanbul'da "Şehitler Gecesi" programı

Kolombiya’da şiddetli yağışlar sellere yol açtı: 6 ölü

ABD-Grönland hattında kritik süreç

İstanbul'da ambulans ile otomobil çarpıştı: 3 yaralı

Batı Şeria'da siyonist vahşet insanlarla sınırlı kalmıyor: Hayvanlar çalındı, ağaçlar söküldü