• BIST 100

    14155,46%0,76
  • DOLAR

    42,69% 0,23
  • EURO

    50,15% 0,06
  • GRAM ALTIN

    5897,70% 0,71
  • Ç. ALTIN

    9533,17% 2,62

Yıldırım ve Teymur yeniden başkan

08 Ekim 2022, Cumartesi 15:05
08 Ekim 2022, Cumartesi 15:05
Yıldırım ve Teymur yeniden başkan
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült

Yıldırım ve Teymur yeniden başkan

GTO Organ Üyeliği Seçimlerinin ardından Gaziantep Ticaret Odasında gerçekleştirilen ve tek listeyle girilen seçimlerde bir kez daha Yönetim Kurulu Başkanlığına M.Tuncay Yıldırım, Meclis Başkanlığına ise M.Hilmi Teymur seçildi.
Gaziantep Ticaret Odasının (GTO) 1 Ekim Cumartesi günü Meslek Komite, Meclis Asil ve Yedek üyelerinin seçilmesiyle başlayan seçim süreci, gerçekleşen Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Başkanlık Divanı Üyeleri, TOBB Genel Kurul Delegeleri ve Disiplin Kurulu Üyelerinin seçimi ile sona erdi.
1 Ekim2022 tarihinde yapılan, 45 Meslek Grubunda 291 Meslek Komitesi üyesi ve 123 Meclis Üyesinin belirlendiği seçimlerin ardından yapılan Başkanlık seçiminde GTO’nun Yönetim Kurulu Başkanlığına M. Tuncay Yıldırım, Meclis Başkanlığına ise M. Hilmi Teymur tekrar seçildi.
Yıldırım ’’GTO bu şehrin mihenk taşlarından bir tanesidir’’
Sonuçların açıklanmasının ardından konuşan GTO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yıldırım, “Gaziantep Ticaret Odasında aday olup seçildiğimiz geçen dönemden bu yana hep çıtayı bir adım ileriye taşımaya, Gazi şehrimiz ve üyelerimiz için çalışmaya, gayret gösterdik. Seçildiğimiz bu 40. Dönemde yeni Yönetim Kurulumuz ve yeni Başkanlık Divanımızla birlikte daha çok çalışıp daha çok emek sarf edip hep birlikte şehrimize, üyelerimize ve ilelebet al bayrağın dalgalanacağı Türkiye Cumhuriyetine hizmet etmekten büyük mutluluk duyacağız. Gaziantep Ticaret Odası bölgenin en büyük sivil toplum örgütü olmakla birlikte, hem ekonomik, hem kültürel, hem de sosyal alanda bu şehrin mihenk taşlarından bir tanesidir. Bu güne kadar hep doğru bildiklerimizi doğru şekilde yapmaya gayret ettik. Bundan sonra da aldığımız bayrağı burçlara, göklere bir adım daha yukarıya koymak üzere el birliğiyle çalışacağız” ifadelerini kullandı.
Teymur ’’Genç ve dinamik bir meclisimiz var’’
Meclis Başkanı M. Hilmi Teymur ise “Bizleri bu göreve layık gören tüm Meclis Üyesi arkadaşlarımıza teşekkürü borç biliriz. Biz de bu güvene karşılık, aldığımız bayrağı bir adım daha ileriye götüreceğimize eminim. Yeni bir Meclis, Meslek Komite gruplarımız var, Yepyeni bir Meclisimiz var, Hepsi genç, dinamik, hızlı İnanıyorum ki Gaziantep ve ülkemiz için iyi şeyler yapacağız” diye konuştu.
Öte yandan seçim sonuçlarına göre M. Tuncay Yıldırım Başkanlığındaki GTO Yönetim Kuruluna Taner Özdurak, Kerim Akdoğan, Uğur Acıoğlu, Sinan Bay, Yılmaz Duman, Ahmet Özgözükara, İbrahim Yetkinşekerci, Mustafa Özeren, Mustafa Korkmaz ve Ayberk Uygun seçildi.
M. Hilmi Teymur Başkanlığındaki Meclis Divanında ise Ali Bayram Sarıca ve Mehmet Tabur Meclis Başkan Yardımcısı olurken, Abdullah Çelebi katip üye oldu.
Disiplin Kurulu Üyeliğine ise Ali Çelebi, Mehmet Özaltın, Kemal Delioğlu, Selim Bağcı, Berat Geyik ve Tamer Karaca seçildi.
GTO TOBB Genel Kurul Delegeliğine ise şu isimler seçildi: Mehmet Hilmi Teymur, Bekir Sıtkı Dayıoğlu, Ramazan Akan, Okan Karalar, Sait Ganidağlı, Kürşat Anlaroğlu, Orhan Bartık, Ersun Bozgeyik, Güngör Salman, İbrahim Karaoğlu, Memik Yılmaz, Sabri Hamamcı, Seyfettin Coşan, Bülent Evyapan, Veli Kadoğlu, Yusuf Ziya Yıldırım, Ahmet Tabur, Yunus Yıldırım, Ferit Güney Dağdeviren, Mehmet Ali Çalışkantürk, Ali Payam, Davut Yüksel ve Hamit Kara
[gallery ids=',48162,48163']

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 3 bin personel alacak

Aksaray’da Hasan Dağı’nda mahsur kalan 2 öğrenci kurtarıldı

İzmir'de uyuşturucu operasyonu: 2 gözaltı

Bangladeş ile Hindistan arasında "seçim" gerginliği

BAE Devlet Başkanı Al Nahyan, GKRY'yi ziyaret etti

Sakarya’da 6 aracın karıştığı zincirleme kazada 12 kişi yaralandı

Iğdır’da 23 düzensiz göçmen yakalandı

HÜDA PAR Milletvekili Dinç, Arıcak’ta halkla buluştu

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş, TBMM Genel Kurulunda bakanlığının 2026 yılı bütçesini sundu

Mardin’de yoğun sis etkili oldu

Milli Eğitim Bakanı Tekin, TBMM Genel Kurulunda bakanlığının 2026 yılı bütçesini sundu

Libya tezkeresi TBMM'ye sunuldu

HÜDA PAR Milletvekili Dinç: Vatandaşlarımızın Meclis'teki sesi olmaya devam edeceğiz

Kolombiya'da uçuruma yuvarlanan araçta 16 kişi öldü

Belarus yaptırımlarının kaldırılması karşılığında 123 mahkûmu serbest bıraktı

Malatya'da tren otomobile çarptı: 2'si çocuk 5 yaralı

Almanya Başbakanı Merz: ABD'nin Avrupa'yı koruduğu eski düzen sona erdi

Sivas’ta göçük altında kalan şantiye müdürünün cesedine 28 gün sonra ulaşıldı

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy, Almanya’da

Mardin’de soluk borusuna fasulye kaçan 3 yaşındaki çocuk kurtarılamadı

Osmaniye'de feci kaza: 3 ölü, 2 yaralı

ABD ile Venezuela arasındaki gerilim tırmanırken Karayipler'deki askeri hareketlilik artıyor

Kastamonu’da oto hırsızlığı zanlıları yakalandı

İzmir'de uyuşturucu operasyonu: 3 Gözaltı

IBAN'a para transferinde yeni zorunluluk

Sydney Bondi Beach’te Yahudilere yönelik silahlı saldırı: On binlerce masumun katili siyonistlerden mağduriyet edebiyatı

ABD'de üniversitede silahlı saldırı. 2 ölü, 9 yaralı

İşgalin Gazze Tümeni'ni bozguna uğratan "Eriha Surları" planının mimarı: Raad Saad

Tekirdağ’da aranan 160 şüpheli yakalandı

Küba'dan ABD'ye sert tepki

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 3 bin personel alacak

Aksaray’da Hasan Dağı’nda mahsur kalan 2 öğrenci kurtarıldı

İzmir'de uyuşturucu operasyonu: 2 gözaltı

Bangladeş ile Hindistan arasında "seçim" gerginliği

BAE Devlet Başkanı Al Nahyan, GKRY'yi ziyaret etti

Sakarya’da 6 aracın karıştığı zincirleme kazada 12 kişi yaralandı

Iğdır’da 23 düzensiz göçmen yakalandı