DOLAR 32,3162 % 0.2
EURO 35,1419 % 0.02
STERLIN 41,0423 % 0.05
FRANG 35,8470 % 0.38
ALTIN 2.292,73 % 0,67
BITCOIN 2.293.294 2.361

VAKTİNE KALAN SÜRE

:
için vakti

Yine yalana sarıldılar! Murat Gener’le ilgili Ayasofya ve koronavirüs gerçeği ortaya çıktı

Ayasofya’nın açılışına katıldığı iddia edilen ATV Haber Koordinatörü Murat Gener, bazı haber sitelerinde yapılan algı operasyonlarına tepki gösterdi. Gener, “Bu ahlaksızlıktır! Bu yalancılıktır! Bu gazetecilik değildir! Bu düşmanlıktır!” sözleriyle sosyal medyadan yaşadıklarını ve gerçekleri anlattı.

Yayınlanma Tarihi : Google News

Geçtiğimiz Cuma günü namaz ile birlikte ibadete açılan Ayasofya Camii’ne katılmadığı halde bugün ‘Ayasofya’daki Cuma namazına katılan ATV Haber Koordinatörü Covid-19 çıktı’ açıklamalarına Murat Gener tepki gösterdi.

BU GAZETECİLİK DEĞİLDİR!

Sosyal medya hesabı Twitter üzerinden yapılan yalan haberleri eleştiren Gener, Cumhuriyet Gazetesi’nde yayınlanan haberi paylaşarak “Bu ahlaksızlıktır! Bu yalancılıktır! Bu gazetecilik değildir! Bu düşmanlıktır! Hasta yatağımdan herkese CUMA NAMAZI VAKTİNDE ATEŞLER İÇİNDE EVDE AMBULANS BEKLEDİĞİMİ anlatıyorum…” ifadelerini kullandı.

Ayasofya’daki namaza katılmadığı halde sadece olay çıkarmak için yazılan ‘oradaydı’ ifadesi sosyal medyada da büyük tepki topladı.

Ayasofya’daki namaza katılmadığı halde sadece olay çıkarmak için yazılan ‘oradaydı’ ifadesi sosyal medyada da büyük tepki topladı.

YORUM YAP