Birecik’te sürdürülen çalışmalar yerinde incelendi

GÜNDEM 25.06.2023 16:30:02 0
Birecik’te sürdürülen çalışmalar yerinde incelendi
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült

Birecik’te sürdürülen çalışmalar yerinde incelendi

Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Fırat’ın incisi Birecik ilçesinde Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden çalışmaları Birecik Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam ile birlikte inceledi. Başkan Beyazgül çalışmaların tüm ilçelerde hızla devam ettiğini aktardı.
Şanlıurfa’da altyapı, ulaşım, yeşil alanların artırılması, kentsel dönüşüm gibi vatandaş odaklı çalışmaları birer birer hayata geçiren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin sahil ilçesi konumunda olan Fırat’ın incisi Birecik’i kalkındırmak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Birecik ilçesinde fen işleri ekipleri tarafından yürütülen sıcak asfalt çalışmalarıyla Birecik sahil yolu projesi ve Birecik modern hayvan pazarı çalışmalarını yerinde inceleyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül çalışmalar hakkında teknik ekipten bilgiler aldı.
İlk olarak Birecik Hayvan Pazarı yapım çalışmalarının bulunduğu alanı Birecik Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam ile birlikte inceleyen Başkan Beyazgül ardından Birecik sahil yolu projesi yapım çalışmalarını ve son olarak ilçenin önemli geçiş güzergâhı olan Demokrasi ve Fırat Caddesinde sürdürülen sıcak asfalt çalışmalarını da yerinde gördü.
“Tüm ilçelerimizde çalışmalarımız aralıksız sürüyor”
Birecik ilçesinde olduğu gibi Şanlıurfa’nın 13 ilçesinde çalışmaların aralıksız devam ettiğinin altını çizen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, “ Büyükşehir Belediyemizce yapımına başlanan Hayvan pazarında incelemelerde bulunduk. Orada ekiplerin çalışmalarını yerinde gördük. Ardından Birecik sahil yoluna giderek sahil yolu bundan bir müddet önce bölgede meydana gelen heyelan nedeniyle kullanılamaz hale gelmişti. Aldığımız desteklerle de beraber sahil yolunu eski haline dönüştürüyoruz. Çalışmalar tamamlandığında o bölgeden insanlar huzur içerisinde geçebilecekler. Fen işleri ekiplerimiz de Demokrasi ve Fırat Caddelerinde sıcak asfalt çalışmalarına hızla devam ediyorlar. Çalışmaların ardından yan yolları da asfaltla buluşturarak ulaşımda konforu sağlamış olacağız. Birecik’te olduğu gibi diğer ilçelerimizde de çalışmalarımız hızla devam ediyor' ifadelerine yer verdi.
Birecik Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam ise Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e ilçelerinde yapılan hizmet ve çalışmalardan ötürü teşekkür ederek çalışmalar çerçevesinde birtakım incelemelerde bulunduklarını aktardı.
Başkan Beyazgül ve Birecik Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam incelemelerinin ardından bölge esnafını da ziyaret ederek hayırlı işler dileklerini iletti.

Küresel Gazze Yürüyüşü'ne katılanlar Türkiye'ye dönmeye başladı

Şırnak'ta bazı bölgeler geçici özel güvenlik kararı

AB, Rusya'ya uyguladığı yaptırımların süresini uzattı

Hayfa'daki petrol rafinerisi kapatıldı

Suriye hava sahasını kapattı

Altun: israil’in, İran Radyo ve Televizyon Kurumuna saldırması katliamdır

İran'dan yeni misilleme! Tel Aviv ve Hayfa ateş altında

BM: Gazze'de gıda yardımı bekleyen sivillere saldırılar devam ediyor

İran, siyonist rejim televizyonlarına tahliye uyarısı yaptı

Güney Afrika’da sel felaketi: 90 ölü

ABD, Rusya'yla diplomatik temsilciliklere ilişkin müzakereleri iptal etti

Kazakistan ile Çin arasında 24 anlaşma imzalandı

ANFİDAP: Mutlak kötülük israile karşı insanlık yekvücut olmalı

ABD'nin USS Nimitz uçak gemisi Orta Doğu'ya gidiyor

Dışişleri Bakanı Fidan, BAE'li mevkidaşı ile görüştü

Hatay’da orman yangını

İran en büyük ve en yoğun füze saldırısına hazırlanıyor: Tel Aviv'i boşaltın!

Vali Yavuz: Gazze'de çocuklar dünyanın gözü önünde katledilmektedir

MASKİ'ye personel alımı kura çekimi ile yapıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kabadayılık taslayan israil kendi varlığını ve geleceğini riske atıyor

HÜDA PAR'dan Meclis Başkanı Kurtulmuş'a tebrik ziyareti

Siyonist işgalciler İran devlet televizyonunu vurdu

Pezeşkiyan: ABD, siyonist rejimi dizginlemezse daha acı karşılık vereceğiz

Bingöl’de orman yangını

Örtü yangınında 2 ev küle döndü

Bingöl’de göçmen kaçakçılığı operasyonu

Adana’da trafik denetimlerinde 10 bin 789 sürücüye ceza kesildi

İran: Bu gece israil'i daha sert vuracağız

Gazze'deki direniş, işgal kuvvetlerini etkisiz hale getirdi

Bolu'da ormanlık alanlara giriş yasaklandı

Yükleniyor